Word lid!

Wij als GVN zouden het zeer op prijs stellen wanneer u lid van onze vereniging wordt of dat u in ieder geval een keer contact met ons opneemt. De ziekte is zeldzaam en dus zijn er niet veel patiënten in Nederland. De ervaringen van zoveel mogelijk patiënten en hun familie zijn belangrijk om de kennis over galactosemie te vergroten. Dit komt ten goede aan alle galactosemiepatiënten.

Het lidmaatschap kost € 27,50 per jaar. De voordelen van het lidmaatschap zijn de mogelijkheden om deel te nemen aan diverse bijeenkomsten, waarbij ervaringen worden uitgewisseld en de nieuwste ontwikkelingen worden gedeeld. Verder ontvangen al onze leden onze informatiebulletins om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.
Na aanmelding ontvangt u een dieetboekje en folders om anderen beknopt te kunnen informeren over galactosemie. Ook kunt u diverse publicaties gratis bestellen.

Om lid te worden kunt u een bericht achterlaten door enkele gegevens in te vullen op het rechterdeel van deze pagina, wij nemen dan contact met u op.

    Aanmelding Nieuw Lid