wandeltocht kuier van Brantgum 23 september

De kuier is inmiddels geweest, het is hele leuk middag geworden waar ondanks de regen veel mensen hebben meegelopen. Aan het einde van de middag werd de opbrengst bekend gemaakt, maar liefst € 1.750,- !!

Er is mooi filmpje gemaakt en een blog geschreven.

——————————————————————————————–

De jaarlijkse wandeltocht voor het goede doel in Brantgum, Friesland wordt dit jaar op 23 september gehouden. Het goededoel dit jaar is de Galactosemievereniging, wij zijn blij met dit .

Twee van onze leden wonen in de buurt van Brantgum, waardoor de link met galactosemie gelegd is.

In de Dokkumerkrant is een leuk artikel over de kuier geplaatst, zie deze link.

Zondag 23 september 2018: kuier fan Brantgum

Afstanden : 12,5, 25 en 40 km.

Er is een extra 5 km route speciaal voor Jens en zijn familie en vrienden, deze route gaat van Hantum naar Brantgum.

Starttijden : 12.5 km : tussen 09:30 en 11:00 uur
25 km : tussen 09:30 en 11:00 uur
40 km : tussen 08:00 en 09:00 uur

Kosten deelname: € 15, waarvan € 10 voor het goede doel en € 5 voor de organisatie

De start is bij het dorpshuis de Terpring te Brantgum.

Routes: langs paden en wegen tussen stad en wad in de mooie omgeving van Brantgum.
Meer info op: https://www.facebook.com/galactosemievereniging/

Opgeven via e-mail: kuierfanbrantgum@gmail.com