Grote Clubactie lotenverkoop van start!

De Grote Clubactie is van start gegaan, wij doen dit jaar ook mee aan deze loterij. De bedoeling is dat wij als leden van de Galactosemievereniging zoveel mogelijk loten gaan verkopen. Natuurlijk kun je zelf loten kopen, maar je kunt deze mail ook doorsturen naar vrienden, familie, collega’s, buren etc.  Een lot kost € 3 per stuk, van elk gekocht lot krijgen wij als vereniging € 2,30.

De opbrengst wordt volledig besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar Galactosemie.

Hoe werkt het?

Eigenlijk werkt het heel simpel. Hieronder staat een link naar onze speciale Galactosemie Actiepagina. Op deze pagina staat een knop: Steun ons. Door hier op te klikken kun je loten kopen. Het geld wordt dan afgeschreven van de bankrekening, het lotnummers kunnen de lotenkopers terug zien op het rekeningafschrift.

De hoofdprijs van de loterij is € 100.000,-, voor de overige prijzen zie deze link.

Via onderstaande link kun je loten kopen;

Via onze eigen website en Facebook houden wij je op de hoogte hoeveel geld wij als vereniging inmiddels hebben opgehaald.

Namens alle Galactosemie patiënten willen wij je hartelijk bedanken voor jouw steun.