Dreamnight at the zoo

Jaarlijks is het mogelijk om voor patiënten van o.a. stofwisselingsziekten een bezoek te brengen aan een dierentuin, een droomavond in de dierentuin oftewel Dreamnight at the zoo! Dit is een wereldwijd project waarbij dierentuinen over de hele wereld hun poorten open zetten voor langdurig zieke kinderen, samen met hun ouders, broertjes en zusjes. Het is een besloten avond waar tal van vrijwilligers aan mee werken, zoals de brandweer, vrijwillige politie, schapenscheerders, muzikanten, toneelspelers en nog veel meer. Er is geen pers bij aanwezig.

Dit jaar kun je met je familie gratis naar Kasteelpark Born, Limburg op vrijdag 9 juni 2017 van 18.00-22.00 uur.

Voor meer informatie en het aanmeldformulier kun je terecht op het ledendeel van de website.